UitjesBureau.nl Vebon

Museumtour Texel

Museumtour Texel

Museumtour Texel

Met deze unieke combinatie bezoekt u drie musea op Texel! Van EcoMare via de Oudheidskamer naar het Maritiem Museum! Leer alles over de geschiedenis, natuur en de bezienswaardigheden op Texel! Een educatief en actief uitje op Texel!

Bij EcoMare maken bezoekers kennis met het leven in het Waddengebied en de Noordzee en met het ontstaan van Texel. Wisselende exposities, prachtige aquaria, haaien- en roggen, animatiefilms, een vogelopvang en natuurlijk zeehonden. Daar is Ecomare vooral bekend om. Jaarlijks worden hier tientallen jonge zeehondjes opgevangen. Vooral het voeren van de zeehonden is een hoogtepunt!Bij het Maritiem en Juttersmuseum leert u alles over het oudste beroep op het eiland; Jutten! Alle spullen die de afgelopen eeuw zijn aangespoeld kunt u hier bewonderen. U loopt door verschillende tentoonstellingen en ziet videovoorstellingen van verschillende vondsten. De Jutter verteld u graag al zijn avonturen op het strand!

Uw derde bezoek aan een museum op Texel is een bezoek aan de Oudheidskamer! Deze is gevestigd in het oude gasthuis in Den Burg. Hier vindt u een verzameling kunst - en gebruiksvoorwerpen, oude prenten en klederdrachten, met veel aandacht aan de VOC. De aller kleinste openbare kruidentuin van Nederland is te vinden achter dit prachtige pand uit 1599.

Alleen te boeken in dagarrangement of weekendarrangement!

Wilt u dit uitje op Texel boeken?

Voor een uniek arrangement op maat op Texel, neem contact op met onze ervaren medewerkers! Bel met 0222-767003

Zoekt u een ander arrangement? Kijk in ons overzicht voor alle weekendarrangementen
Liever een dagje weg? U kunt deze vinden bij onze dagarrangementen

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Museumtour Texel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
5+9=