UitjesBureau.nl Vebon

Wad’n Weekend!

Wad’n Weekend!

Wad’n Weekend!

Wad’n Weekend! – heerlijk uitwaaien op Ameland 

Dag 1: 

Welkom in Holwerd! De begeleiders van WaddenUitjes.nl staan u al op te wachten in de Veerhaven. 

+/- 11.30 – Overtocht met de Robbenboot 

Na het inschepen aan boord van de Robbenboot (niet geheel exclusief voor uw gezelschap, het kan dus zijn dat er ook nog andere groepen aanwezig zijn) maken we in ongeveer 45 minuten de oversteek van Holwerd naar het prachtige Ameland. Aan boord wordt u ontvangen met koffie/thee en een heerlijke Amelander Steur. 

+/- 12.15 uur aankomst op Ameland 

Na deze prachtige tocht over de zee meert u met Wagenborg Passagiersdiensten af in de Veerhaven van Ameland. Uw bagage wordt natuurlijk alvast door ons naar uw hotel gebracht, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Uw fiets of tandem staat al voor u klaar! Vervolgens fietsen we gezamenlijk met onze begeleiders richting Strandpaviljoen, waar een heerlijk lunchbuffet voor u klaarstaat. 

13:00 – 14:00 uur Lunchbuffet bij Strandpaviljoen 

Na een heerlijk lunchbuffet, met prachtig uitzicht over het strand en de zee, is het tijd om de benen te strekken, tijd voor het keuze programma: “Best of 3!”

14:00 – 16:30 uur Keuzeprogramma “Ameland – The Best of 3!” – voor ieder wat wils!:

Natuurlijk kunt u op Ameland een keuze maken uit tal van mogelijkheden. Uw gezelschap gaat deelnemen aan “The Best of 3!” U kunt dit arrangement zelf samenstellen en de Eventmanagers van WaddenUitjes.nl overleggen graag met u over de wensen en wat bij uw groep past. Een aantal voorbeelden voor “The Best of 3!”

Schilderworkshop op het strand 
Duinexcursie 
Workshop en proeverij Visroken 

En maakt u er liever “The Best of 4 of zelfs 5” van? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden! 

+/- 16.30 uur – Vervolg gezamenlijk programma: 

Na middagprogramma de “The Best of 3!” wordt u weer richting de Buren van Nes gebracht.  Uiteraard gaat er met elk keuze onderdeel een begeleider van WaddenUitjes.nl mee. Bij het strandpaviljoen wordt u opgevangen en is het tijd om het prachtige Ameland op een geheel andere manier te leren kennen. 

16.30 – 18.30 uur – Strandrit naar natuurgebied de Hon 

Wij bieden u de mogelijkheid om op een aanhangwagen achter 1 van ons tractors een prachtige strandrit te maken. Een gezellige en onvergetelijke belevenis voor jong en oud, en natuurlijk een uitstekende mogelijkheid om zelfs de meest ver weg gelegen puntjes van het eiland te kunnen bewonderen, waar stilte en rust heersen. Johannes en de andere eilandbewoners die met u mee gaan op deze tocht, vertellen u er graag over. 

Laat u meevoeren langs het mooie strand van Ameland met zijn geulen. Ga mee naar de meest oostelijke punt van het eiland, de Hon: het laatste stukje ongerepte natuur. Een plek waar water en zand zich niet laten verslaan door de mens.

Geniet van het uitzicht, de laatste duintjes van Ameland. In de zuidelijke verte doemt het vasteland op met de kerktoren van Holwerd. In het oosten is de Engelsmanplaat met zijn kijkhut op palen te zien. Schiermonnikoog met zijn markante torens ligt even verderop. Met een beetje geluk en als het rustig is, kan een zeehond uit het water opduiken. 

Na deze prachtige strandrit, wordt u weer naar het strandpaviljoen gebracht, waar u op uw eigen fiets naar uw hotel kunt fietsen. U heeft hier even lekker de tijd om zich op te frissen en in te checken in uw kamer. Uiteraard hebben wij er al voor gezorgd dat uw bagage hier aanwezig is. Vervolgens ontvangen wij u graag bij een prachtig Strandpaviljoen voor een heerlijke barbecue! Uiteraard kunnen we in overleg een bijpassend themafeest voor u organiseren, we overleggen graag met u over de mogelijkheden! 

Dag 2: 

Lekker uitgeslapen? In uw hotel staat een heerlijk ontbijt voor u klaar. Na het ontbijt checken we uit in het hotel en zullen we de bagage inladen. We sluiten dit gezellige weekend om Ameland af met het FietsFeest! 

+/- 09.30 – 13.45 uur FietsFeest Ameland 

Met een vragenboek, samengesteld door oer-Amelanders, een plattegrond en het juiste richtingsgevoel sturen we u vandaag op fietspad. Kijk hier voor meer informatie over het Fietsfeest.

14.30 – Overtocht vanaf Ameland naar Holwerd met de Robbenboot 

U fiets samen met onze begeleiders richting de Veerhaven, waar het alweer tijd is om de fietsen in te leveren, uw bagage mee te nemen en op de boot te stappen die u weer naar de vaste wal brengt. Al met al een heerlijk weekend uitwaaien op Ameland!  

Inclusief:
- Retour overtocht met de Robbenboot
- Heenreis met de Robbenboot inclusief ontvangst met koffie/thee en Amelander Steur
- Hotelovernachting inclusief ontbijt en toeristenbelasting
- Fietshuur voor 2 dagen, lunchbuffet
- Strandrit met trekkers
- BBQ bij Strandpaviljoen
- Lunchpakketten en uitdelen Nobeltje tijdens het FietsFeest 
- Professioneel vormgegeven spelmaterialen
- Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
- Bagageservice
- Organisatiekosten en professionele begeleiding gedurende het gehele arrangement op Ameland. 

De prijs van het keuze arrangement The Best of 3 is afhankelijk van uw wensen. 

Wilt u dit uitje op Ameland boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel ander arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0519-760003. 

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Ameland. Liever een lang weekend op Ameland? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 dagen

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Wad’n Weekend! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
9+20=