UitjesBureau.nl Vebon

Wadexcursie Ameland – BBQ en feest!

Wadexcursie Ameland – BBQ en feest!

Wadexcursie Ameland – BBQ en feest!

Wad’n Weekend! – heerlijk uitwaaien op Ameland 

Dag 1: 
Met de boot naar Ameland met lunchen en Wadexcursie 
Welkom in Holwerd! De boot van Wagenborg Passagiersdiensten ligt al voor u klaar en onze begeleiders staan u al op te wachten. Na een oversteek van ongeveer 45 minuten met een heerlijk kopje koffie/thee en koek komen we aan op Ameland. Uw bagage wordt natuurlijk alvast door ons naar uw hotel gebracht, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Vervolgens vertrekt u op de fiets naar uw hotel. Na het inchecken staat onze begeleider voor u klaar en is het tijd om te vertrekken naar een Strandpaviljoen, waar een heerlijk lunchbuffet voor u klaarstaat. Na deze lunch fietst u terug naar uw hotel, waar u zich voorbereid op de Wadexcursie. U wordt met een bus naar de opstapplek van de Wadexcursie gebracht. 

Wadexcursie: 
Laarzen of gymschoenen aan en de dijk over:  wie op Ameland is mag eigenlijk niet weggaan zonder even over het Wad te hebben gelopen. Het Natuurcentrum organiseert hier excursies waarbij het ontstaan, het beheer, de bedreigingen en de enorme natuurwaarden van het waddengebied centraal staan. Graaf eens mee in de waddenbodem en ontdek welke rijkdom aan dierlijk leven zich hierin bevindt. Kijk eens naar de vogels die hier foerageren.
Na deze Wadexcursie kunt u wordt u met een privé transfer naar uw hotel gebracht, waar u heerlijk bij kunt komen en even vrije tijd heeft. Vervolgens brengen wij u graag naar een strandpaviljoen, waar een heerlijke barbecue voor u klaarstaat en u geniet van de gezellige klanken van gitaarmuziek bij het kampvuur op het strand. Nagenieten tot in de late uurtjes! 

Dag 2: 
Lekker uitgeslapen? In uw hotel staat een heerlijk ontbijt voor u klaar. Na het ontbijt checken we uit in het hotel en zullen we de bagage inladen. Omstreeks 11.00 uur zult u uitchecken en  wordt u opgehaald door de begeleiders van Uitjes.nl. Wij verzorgen vervolgens een aantal gevarieerde programma’s voor u. Tijd voor het programma: “Educatief, Creatief en Actief Ameland”

Uiteraard is dit programma naar wens in te vullen en we overleggen graag met u over de mogelijkheden die bij uw groep passen.

Creatief Ameland: voorbeeld Juttersfestival

Educatief Ameland: voorbeeld Duinexcursie

Actief Ameland: voorbeeld paardrijden door de duinen of over strand!

Inclusief:

- Overtocht met Wagenborg Passagiersdiensten
- Lunchbuffet
- Wadexcursie op Ameland met een professionele gids
- Privé transfers
- Bagageservice
- Huur fietsen voor het gehele weekend
- Hotelovernachting inclusief ontbijt en toeristenbelasting
- Barbecue bij een Strandpaviljoen
- Lunchpakket tijdens de vaart terug richting Holwerd
- Terugvaart met de Powerboat en watertaxi’s
- Professionele begeleiding en opvang gedurende het gehele arrangement

De prijs van het keuze arrangement “Ameland Creatief, Educatief en Sportief”is afhankelijk van uw wensen. 

Wilt u dit uitje op Ameland boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel ander arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0519-760003. 

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Ameland. Liever een lang weekend op Ameland? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 dagen
Gemiddelde score
10.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:10
2014-04-11: Margreet schreef over `Wadexcursie Ameland – BBQ en feest!` 
Met ons bedrijf met 40 personen een weekeind naar dit heerlijke eiland geweest. Het was allemaal tot in de puntjes geregeld en we hebben een super weekeind gehad ondanks het regende. Een enorme aanrader voor bedrijven die een weekeind weg willen.

Wadexcursie Ameland – BBQ en feest! 10.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
8+9=