UitjesBureau.nl Vebon

Hou van Holland | Fietsen op Texel

Hou van Holland | Fietsen op Texel

Hou van Holland | Fietsen op Texel

Texel is een echt fietseiland, zeker in de zomer. Om de verschillende routes over het eiland nog leuker te maken, gaat u puzzelend het eiland over! In teams strijd u tegen elkaar.

De fietspuzzeltochten gaan langs alle unieke plekken op Texel en op deze route krijgt u verschillende opdrachten die over het eiland zelf gaan. Weet u genoeg van Texel om te zorgen dat u deze wedstrijd wint?

Na deze puzzeltocht heeft u de tijd om u lekker even op te frissen in het hotel. Vanavond staat het Hou van Holland dinerspel op het programma. Een geweldig en vooral gezellig teamspel!

De teams nemen plaats aan de Oranje tafel en ook de teamcaptains krijgen vanavond een speciale positie. Na de speluitleg van de natuurlijk, zeer deskundige quizmaster kan de strijd pas echt losbarsten! In de eerste ronde wordt het ruimtelijk inzicht en stressbestendigheid van uw groep op een bijzondere manier getest. Gaat u ten aanval en neemt u de gok of start u met de bekende Hollandse zuinigheid?

Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een 3-gangendiner of een diner in buffetvorm bij een van de restaurantlocaties waar we mee samen werken.

De volgende ochtend schuift u heerlijk met elkaar aan bij het ontbijt en heeft u nog de mogelijkheid om even lekker te wandelen. Dan is het weekend helaas alweer voorbij en brengt de bus u terug naar de haven voor de overtocht naar Den Helder.

Inclusief:
Retourtocht met de TESO
- Fietspuzzeltocht
- Hou van Holland dinerspel
- Hotelovernachting
- Ontbijt
- Privé bus richting Veerhaven Texel
- Professionele begeleiding

Voor een uniek arrangement op maat op Texel, neem contact op met onze ervaren medewerkers! Bel met 0222-767003

Zoekt u een ander arrangement? Kijk in ons overzicht voor alle weekendarrangementen
Liever een dagje weg? U kunt deze vinden bij onze dagarrangementen

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 dagen
Tijdschema  Details

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Hou van Holland | Fietsen op Texel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
18+5=