UitjesBureau.nl Vebon

Hou van Holland & Fietsen

Hou van Holland & Fietsen

Hou van Holland & Fietsen

Schiermonnikoog is een echt fietseiland, zeker in de zomer. Om de verschillende routes over het eiland nog leuker te maken, gaat u puzzelend het eiland over! In teams strijd u tegen elkaar.

De fietspuzzeltochten gaan langs alle unieke plekken op Schiermonnikoog en op deze route krijgt u verschillende opdrachten die over het eiland gaan. Weet u genoeg van Schiermonnikoog om de wedstrijd te winnen?

Na deze puzzeltocht heeft u de tijd om u lekker op te frissen in het hotel. Vanavond staat het Hou van Holland dinerspel op het programma. Een geweldig en vooral gezellig teamspel!

De teams nemen plaats aan de Oranje tafel en ook de teamcaptains krijgen vanavond een speciale positie. Na de speluitleg van de natuurlijk, zeer deskundige quizmaster kan de strijd pas echt losbarsten! In de eerste ronde wordt het ruimtelijk inzicht en stressbestendigheid van uw groep op een bijzondere manier getest. Gaat u ten aanval en neemt u de gok of start u met de bekende Hollandse zuinigheid?

Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een drie gangendiner of een diner in buffetvorm bij een van de restaurantlocaties waar we mee samen werken.

De volgende ochtend schuift u heerlijk met elkaar aan bij het ontbijt en heeft u nog de mogelijkheid om even lekker te wandelen. Dan is het weekend helaas alweer voorbij en brengt de bus u terug naar de haven voor de overtocht naar Lauwersoog.

Inclusief:
-
Retourtocht met de boot
- Fietspuzzeltocht
- Hou van Holland dinerspel
- Hotelovernachting
- Ontbijt
- Privé bus richting Veerhaven Schiermonnikoog
- Professionele begeleiding

Voor een uniek arrangement op maat op Schiermonnikoog, neem contact op met onze ervaren medewerkers via 0562 - 44 91 48.

Zoekt u een ander arrangement? Kijk in ons overzicht voor alle weekendarrangementen
Liever een dagje weg? U kunt deze vinden bij onze dagarrangementen.

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 dagen

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Hou van Holland & Fietsen 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
20+6=