UitjesBureau.nl Vebon

Dropping & strandfeest

Dropping & strandfeest

Dropping & strandfeest

De teams nemen plaats aan tafel, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun positie in. Tijd voor het uitje van het jaar: “Hou van Holland!” Als de bitterballetjes en het gerstenat op tafel staan, barst de teamstrijd los. Het ruimtelijk inzicht en de stressbestendigheid worden getest. De eerste voorsprong te pakken of loopt u direct achter de feiten aan? De teams staan lijnrecht tegen over elkaar, maar bij het voorgerecht is het voor even vrede. Kletst u even lekker bij.

Bordjes leeg, dan is het tijd voor de bekende Nederlanders, de spellingsronde en herken het fragment. Drie onderdelen waarbij ieder teamlid nodig is om een goede score te behalen. Is de teamcaptain in staat Paul de Leeuw of Beau van Erven Dorens uit te leggen, zonder zijn naam te noemen. En hoe staat het met uw taalkennis? Op tv lijkt het zo makkelijk, maar wat is het lastig in het echt. Bij het laatste onderdeel hoort u diverse geluidsfragmenten, herkent u ze eerder dan het andere team? Sla dan uw slag aan tafel!

Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een drie gangendiner of een diner in buffetvorm bij een van de restaurantlocaties waar we mee samen werken.

Midden in de nacht verdwaald u met uw collega's, familie of vrienden in de Schiermonnikoogse duinen. Het enige dat u bij u heeft is een kompas en een verouderde kaart.
Tijdens deze dropping komt u langs verschillende punten, waar u met goede antwoorden uiteindelijk de locatie van het eindpunt weet te verkrijgen. Maar bent u op tijd of ziet u door de bomen het bos niet meer?

Bij het eindpunt staat alles en iedereen gereed voor een feestelijk onthaal. Heerlijk uit uw dak met de voeten in het zand. Heeft u verzoeknummers, u hoeft het ‘m maar één keer aan de DJ te vragen! Het is ook mogelijk om een themafeest naar eigen smaak te organiseren. Aan het einde van dit spetterende feest staat uw privé bus klaar om u naar het hotel te brengen. Tijd voor een welverdiende nachtrust.

De volgende ochtend schuift u heerlijk met elkaar aan bij het ontbijt en heeft u nog de mogelijkheid om even lekker te wandelen. Dan is het weekend helaas alweer voorbij en brengt de bus u terug naar de haven voor de overtocht naar Lauwersoog.

Inclusief:
-
 Retourtocht met de boot
- Genoemde privé bustransfers
- Hou van Holland dinerspel
- Drie gangendiner
- Dropping
- Strandfeest
- Hotelovernachting
- Ontbijt
- Professionele begeleiding

Voor een uniek arrangement op maat op Schiermonnikoog, neem contact op met onze ervaren medewerkers via 0562 - 44 91 48.

Zoekt u een ander arrangement? Kijk in ons overzicht voor alle weekendarrangementen
Liever een dagje weg? U kunt deze vinden bij onze dagarrangementen.

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 dagen

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Dropping & strandfeest 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
1+14=