UitjesBureau.nl Vebon

Wadexcursie Schiermonnikoog - BBQ en Feest!

Wadexcursie Schiermonnikoog - BBQ en Feest!

Wadexcursie Schiermonnikoog - BBQ en Feest!

Dag 1:
Welkom in Lauwersoog! De begeleiders van WaddenUitjes.nl staan u al op te wachten in de Veerhaven.

Overtocht met de boot (circa 11:30)
Als u allen aan boord bent (niet geheel exclusief voor uw gezelschap, het kan dus zijn dat er ook nog andere groepen aanwezig zijn) maken we in ongeveer 45 minuten de oversteek van Lauwersoog naar het prachtige Schiermonnikoog. Aan boord wordt u ontvangen met koffie/thee en een heerlijke Eilander Strandkoek.

Aankomst op Schiermonnikoog (circa 12:15)
Na deze prachtige tocht over de zee meert u met Wagenborg Passagiersdiensten aan in de Veerhaven van Schiermonnikoog. Uw bagage wordt natuurlijk alvast door ons naar uw hotel gebracht, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Uw fiets of tandem staat natuurlijk ook al op u te wachten! Vervolgens fietst u gezamenlijk met onze begeleiders richting het strandpaviljoen, waar een heerlijk lunchbuffet voor u klaarstaat.

Lunchbuffet bij het strandpaviljoen 
Na deze lunch fietst u terug naar uw hotel, waar u zich voorbereid op de Wadexcursie. U wordt met een bus naar de opstapplek van de Wadexcursie gebracht.

Wadexcursie
Laarzen of gymschoenen aan en de dijk over: wie op Schiermonnikoog  is mag eigenlijk niet weggaan zonder even over het Wad te hebben gelopen. Het Natuurcentrum organiseert hier excursies waarbij het ontstaan, het beheer, de bedreigingen en de enorme natuurwaarden van het waddengebied centraal staan. Graaf eens mee in de waddenbodem en ontdek welke rijkdom aan dierlijk leven zich hierin bevindt. Kijk eens naar de vogels die hier foerageren.

Na deze Wadexcursie wordt u met een privé transfer naar uw hotel gebracht, waar u heerlijk bij kunt komen en even vrije tijd heeft. Vervolgens brengen wij u graag naar een strandpaviljoen, waar een heerlijke barbecue voor u klaarstaat. Hier kunt u tot in de late uurtjes (na)genieten van de gezellige klanken van gitaarmuziek bij het kampvuur op het strand.

Dag 2:
Lekker uitgeslapen? In uw hotel staat een heerlijk ontbijt voor u klaar. Na het ontbijt checken is het tijd om uit te checken en zullen we de bagage inladen. U wordt vervolgens ontvangen door een heuse juttersvrouw! Na mooie verhalen over de gevonden schatten in de zee van haar man, is het dan toch echt tijd om de creatieve handen uit de mouwen te steken.

Met een wandeling langs de Noordzee met zijn rustieke sfeer, begint het zoeken en rapen van diverse spullen die ‘ooit’ zijn aangespoeld op het strand. Dit keer is het niet zomaar zoeken, maar zoeken naar spullen met mogelijkheden om nieuw leven in te blazen. Ideaal voor een bedrijfsuitje waar teambuilding centraal staat! 

Met de juttersvondst worden in groepsverband een aantal beelden en/of andere accessoires gemaak. Samen bouwen aan een kunstwerk van gevonden materialen op het strand van Schiermonnikoog: echte teambuilding. Nóg leuker is om een thema aan de juttersvondst te geven!

Bent u inmiddels al wat vertrouwd geraakt met dit prachtige eiland? Na de lunch is het tijd voor wat actie, tijd voor Crazy 88. In dit eilandspel worden meerdere teams met doldwaze opdrachten het dorp ingestuurd. Met de camera in de hand gaat u op pad om in drie uur tijd het eiland op zijn kop te zetten. De opdrachten staan in het teken van Schiermonnikoog. Wat u kunt verwachten? Wilt u dat écht weten!?

Nou vooruit... twee voorbeelden: 
1. Loop geblindoekt door een drukke winkelstraat
2. Bedel een euro los van een visser

De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Geen vunzige grappen, maar reken wel op aparte opdrachten! En dat alles legt u vast op video, dus er is bewijsmateriaal! Uw groep wordt opgedeeld in teams van 5 - 8 personen. Met hilarische opdrachten worden de teams het dorp ingestuurd. Natuurlijk dient ook alles binnen de vooraf aangegeven tijd uitgevoerd te worden. Welk team heeft het meeste lef en toont naast lef ook snelheid en teamwork?

Het is dé ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel wordt afgesloten. 

Na deze gezellige activiteiten fietst u samen met onze begeleiders richting de veerhaven, waar het alweer tijd is om de fietsen in te leveren, uw bagage mee te nemen en op de boot te stappen die u weer naar het vaste land brengt. Al met al een heerlijk weekend uitwaaien op Schiermonnikoog!

Wilt u dit uitje op Schiermonnikoog boeken? Of bent u op zoek naar een geheel ander arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0519-76 00 08. 

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Schiermonnikoog.
Liever een lang weekend op Schiermonnikoog? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen.

Inclusief:
- Overtocht met Wagenborg Passagiersdiensten
- Lunchbuffet
- Wadexcursie met professionele gids
- Privé transfers
- Bagageservice
- Huur fietsen voor het gehele weekend
- Hotelovernachting incl. ontbijt en toeristenbelasting
- Barbecue bij een strandpaviljoen
- Professionele begeleiding gedurende het gehele arrangement

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 dagen

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Wadexcursie Schiermonnikoog - BBQ en Feest! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
8+20=