UitjesBureau.nl Vebon

Terschelling Actief | Strandspektakel

Terschelling Actief | Strandspektakel

Terschelling Actief | Strandspektakel

Vrijdag:
U komt aan in Harlingen en bij de Terminal liggen de boottickets voor u klaar en is het tijd om in te schepen aan boord van de veerdienst van 15.00 uur richting Terschelling. Tijdens de overtocht is er koffie/thee met gebak aan boord.

Bij aankomst op Terschelling (rond 17.00 uur) staan onze ervaren begeleiders voor u klaar en worden de fietsen uitgereikt. De bagage wordt alvast naar uw hotel gebracht. U maakt een mooie fietstocht over het eiland met onderweg een korte stop voor een welkomstborrel.

De fietstocht eindigt bij uw hotel, waar u zich even kunt opfrissen op uw hotelkamer. Het diner vindt plaats in uw eigen hotel, de rest van de avond is vrij te besteden.


Zaterdag:
Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw persoonlijke begeleiders van WaddenUitjes.nl.
U krijgt een korte uitleg en daarna gaan de teams op pad met GPS. De weg vinden zonder het gebruik van een routebeschrijving of gids maar met het gebruik van moderne technologie. Laat u leiden door de satelliet en vindt door middel van GPS met uw team de eindlocatie! De GPS voert u door de prachtige omgeving en laat u de mooiste plekjes van het eiland zien. Een ontdekkingstocht met vragen, spannende, creatieve en uitdagende opdrachten tussendoor. Welk team fietst de slimste route, voert de opdrachten het beste uit en komt op tijd op de eindlocatie?

De tocht eindigt bij het strandpaviljoen. Hier staat een uitgebreide lunch voor u klaar met uitzicht op zee.

Aansluitend staan er op het strand een aantal spectaculaire activiteiten voor u klaar in de vorm van een instuifprogramma. Denk hierbij o.a. aan: blokarten, beachgolf, vliegeren, beachvolley, boogschieten etc.

Na deze actieve dag fietst u terug naar het hotel, waar u een moment heeft om even lekker tot rust te komen na deze actieve dag. Om 19.00 uur staat de bus voor u klaar en wordt u richting Formerum aan Zee gebracht.

U wordt ontvangen met een aperitief en de prijsuitreiking vindt plaats bij de bunkers van Formerum. Welk team heeft uiteindelijk het best gepresteerd en wint de prijs? Ook voor de verliezers is er een kleine troostprijs!

Aansluitend wandelt u naar Strandhotel/restaurant Formerum; “het best bewaarde geheim van Terschelling!” Terwijl u in het restaurant geniet van een heerlijke maaltijd, kijkt u uit over het strand en de zee.

Uiteraard staat aan het eind van de avond de bus weer klaar om u terug te brengen naar het hotel.

Zondag:
Na het ontbijt in het hotel kunt u rustig uitchecken. Wandelend naar de haven waar de bagage reeds klaar staat. Om 11.00 uur vaart u na een heerlijk actief weekend met de sneldienst terug naar Harlingen.

Inclusief:
- Heenreis veerdienst, terugreis sneldienst
- Koffie/thee met gebak aan boord
- Fietshuur 2 dagen
- Welkomstborrel
- Diner in het hotel (exclusief consumpties)
- GPS tocht incl. prijsuitreiking 
- Lunch in het strandpaviljoen
- Strandinstuif met diverse activiteiten energybreak 
- Busvervoer vice versa hotel en dinerlocatie
- Diner in het Strandhotel/restaurant (exclusief consumpties)
- 2 hotelovernachtingen 3 sterrenhotel
- Professionele begeleiding

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Wilt u dit Uitje op Terschelling boeken?

Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0562 - 44 91 48.

Zoekt u een groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Terschelling.
Liever een ander lang weekend? Zoek in alle weekendarrangementen op Terschelling.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 dagen

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Terschelling Actief | Strandspektakel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
13+12=