UitjesBureau.nl Vebon

Typisch Terschelling | Vis & jutkamp

Typisch Terschelling | Vis & jutkamp

Typisch Terschelling | Vis & jutkamp

Vrijdag:
U komt aan in Harlingen en bij de Terminal liggen de boottickets voor de sneldienst van 17.30 uur richting Terschelling voor u klaar.

Bij aankomst op Terschelling (rond 18.15 uur) staan onze ervaren begeleiders voor u klaar en worden de fietsen uitgereikt. De bagage wordt alvast naar uw hotel gebracht. U fietst richting het hotel met onderweg een korte stop voor een welkomstborrel.
s’ Avonds is het diner in het hotel. De avond is verder vrij voor u om in te vullen.

Zaterdag:
Na het ontbijt wordt u bij uw hotel opgehaald door uw persoonlijke begeleiders van WaddenUitjes.nl. U maakt een mooie fietstocht met onderweg een stop voor koffie/thee en koek bij de Bessenschuur. Een authentieke cranberryschuur waar vroeger de cranberry’s werden gesorteerd en opgeslagen.

Na de break fietst u verder richting het Noordzeestrand waar het typisch Terschellinger Jutkamp voor u op het strand klaar staat. Jutten zit de Terschellingers in het bloed. Op een speelse manier maakt u kennis met de historische en hedendaagse gebruiken op het eiland. De cultuur van Terschelling en haar bewoners komt tot uiting in de verschillende onderdelen. Hulpvaardigheid, doorzettingsvermogen, samenwerking maar ook onderlinge competitie zijn elementen die in het Jutkamp naar voren komen. Strand, zee en duinen vormen het prachtige decor.

Na deze eilandse ochtendactiviteit gaat u per fiets naar het Wrakkenmuseum. Hier staat een uitgebreide lunch voor u klaar. Tussendoor is er alle gelegenheid om rond te kijken in dit museum.

De middag is vrij in te vullen. U kunt zelf het eiland verder verkennen, de verschillende dorpjes bezoeken of gewoon een terrasje pakken. De begeleiders van WaddenUitjes.nl kunnen u allerlei leuke en interessante tips geven.

Rond 19.00 uur staat de bus voor u klaar en wordt u richting café/restaurant de Groene Weide gebracht voor een heerlijk diner. Aansluitend een optreden bijwonen van Hessel & dochter Tess, altijd feest!

Uiteraard staat aan het eind van de avond de bus weer klaar om u terug te brengen naar het hotel.

Zondag:
Na het ontbijt staan de huifkarren al voor u klaar. U maakt een prachtige tocht door de natuur en langs het weidse strand van Terschelling. De koetsiers vertellen u onderweg graag sterke en stoere verhalen. De tocht eindigt bij de haven, waar uw bagage al is afgeleverd. 

U gaat om 12.30 uur aan boord van de veerdienst en vaart na dit weekend vol ontdekkingen in ongeveer 2 uur weer terug naar Harlingen. Tijdens de overtocht staat er aan boord nog een uitgebreide lunch voor u klaar.
 
Inclusief:
- Heenreis sneldienst, terugreis veerdienst
- Fietshuur 
voor 2 dagen
- Welkomstborrel
- Diner in het hotel (exclusief consumpties)
- Koffie/thee met koek in de Bessenschuur
- Spelprogramma Jutkamp
- Lunch in het Wrakkenmuseum

- Genoemde bustransfers
- Diner en optreden Hessel & Tess in de Groene Weide (exclusief consumpties)
- Huifkartocht
- Lunch aan boord tijdens de terugreis
- 2 hotelovernachtingen 3 sterrenhotel
- Professionele begeleiding

Wilt u dit Uitje op Terschelling boeken?

Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0562 - 44 91 48.

Zoekt u een groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Terschelling.
Liever een ander lang weekend? Zoek in alle weekendarrangementen op Terschelling.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 dagen

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Typisch Terschelling | Vis & jutkamp 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
20+8=