UitjesBureau.nl Vebon

Uitwaaien op Terschelling | Powerboat

Uitwaaien op Terschelling | Powerboat

Uitwaaien op Terschelling | Powerboat

Vrijdag:
U komt aan in Harlingen en bij de Terminal liggen de boottickets voor u klaar en kunt u inschepen aan boord van de veerdienst van 15.00 uur richting Terschelling. Tijdens de overtocht is er koffie/thee met gebak aan boord.

Bij aankomst op Terschelling rond 17.00 uur staan onze ervaren begeleiders voor u klaar en worden de fietsen uitgereikt. De bagage wordt alvast naar uw hotel gebracht. U maakt een mooie fietstocht over het eiland met onderweg een korte stop voor een welkomstborrel. De fietstocht eindigt bij uw hotel. Bij aankomst in het hotel heeft u tijd om even te frissen op uw kamer. Het diner vindt plaats in uw eigen hotel, de rest van de avond is vrij te besteden.

Zaterdag:
Na het ontbijt wordt u bij uw hotel opgehaald door de begeleiders van WaddenUitjes.nl. Per fiets gaat u richting het Noordzeestrand met onderweg een stop in de natuur voor een bak koffie of een kopje thee.

U gaat wandelend het strand op waar een eilander kunstenaar al klaar staat voor een workshop Jutterskunst. Wie gebruikt de gejutte spullen het beste en maakt het mooiste kunstwerk? Creativiteit en de zilte zeelucht ontmoeten elkaar op Terschelling.

Na deze creatieve ochtendactiviteit is het tijd voor de lunch. Er staat een uitgebreide lunch voor u klaar in het strandpaviljoen.

Aansluitend staan er op het strand een aantal activiteiten voor u klaar in de vorm van een instuif. Denk hierbij o.a. aan: beachgolf, vliegeren, beachvolley, boogschieten etc. Tussendoor is er natuurlijk ook aan een drinkbreak gedacht.

Na deze sportieve dag gaat u per fiets terug naar het hotel. Eenmaal aangekomen op uw hotelkamer heeft u even de tijd om bij te komen. Om 19.00 uur staat de bus voor u klaar en brengt u richting het strandpaviljoen. Hier staat een uitgebreide barbecue op u te wachten.

Uiteraard staat aan het eind van de avond de bus weer klaar om u terug te brengen naar het hotel.
 
Zondag:
Na een heerlijk ontbijt in het hotel gaat u wandelend naar de haven. Hier ligt speciaal voor uw gezelschap een gereserveerde boot klaar.

U vertrekt voor de overtocht terug naar de vaste wal. Tijdens de overtocht komen er rescueboten langszij. U maakt een ritje met deze spectaculaire powerboten, een stormachtige belevenis! Na afloop van dit spektakel vaart u na een heerlijk weekend uitwaaien op Terschelling weer de haven van Harlingen binnen.

Inclusief:
- Heenreis met veerdienst 
- Koffie/thee met gebak aan boord
- Fietshuur 2 dagen
- Welkomstborrel
- Diner in het hotel (exclusief consumpties)
- Workshop Jutterskunst
- Lunch in het strandpaviljoen
- Instuif strandactiviteiten
- Drinkbreak op het strand
- Genoemde (bus)transfers
- Barbecue (exclusief consumpties)
- Varen met rescueboten tijdens terugreis
- 2 hotelovernachtingen 3 sterrenhotel
- Professionele begeleiding

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstormsessie met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Wilt u dit Uitje op Terschelling boeken?

Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0562 - 44 91 48.

Zoekt u een groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Terschelling.
Liever een ander lang weekend? Zoek in alle weekendarrangementen op Terschelling.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 dagen
Gemiddelde score
9.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:9
2014-04-02: Frans schreef over `Uitwaaien op Terschelling | Powerboat ` 
Wat hebben wij weer een leuk weekend gehad. Ook dit jaarlijkse uitje was weer geslaagd met de vriendengroep. Drie geweldige dagen gehad waarvan het varen met de Powerboat toch wel het hoogtepunt was!! Bedankt WaddenUitjes

Uitwaaien op Terschelling | Powerboat 9.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
20+11=