UitjesBureau.nl Vebon

Een greep uit onze referenties

Hier treft u een greep uit onze referenties. Indien u meer referenties wenst van een arrangement op Texel sturen wij u deze graag toe.

Hager - Uniek Wadden Weekend

Via Uitjes.nl hebben wij eind september een weekend Ameland met ons personeel en partners gepland en dat was in één woord GRANDIOOS! De groep bestond uit 120 personen en iedereen heeft top genoten tijdens dit weekend en de maandag erna stonden de big smiles nog op de gezichtjes!

Karat Nederland B.V. - Stranddag Texel

Het personeelsuitje naar Texel was in een woord fantastisch. Alles was tot in de puntjes geregeld en niets was te gek voor de organisatie. Het was een uitje waar de teamgeest nog meer is versterkt en waar nog lang op een positieve manier over gepraat zal worden.

Kortom een uitje om nooit te vergeten. EEN SUPER WEEKEND!

Nationale Nederlanden - Texel de Luxe!

Wat een geslaagd weekend! Iedereen heeft het ontzettend leuk gehad mede door de goede begeleiding en de gezellige Texelaars. Van de tocht met de TX 10 en schippersmuseum Flora tot de twee heerlijke diners, alles was fantastisch geregeld. Chapeau, en wellicht tot een volgende keer!

ABN AMRO - Wie is de mol?

Een heel leuke middag waarin we de onderlinge strijd aangingen en waar soms de fanatiekheid het won van de achterdocht. De schok achteraf was dan ook enorm toen we hoorden wie werkelijk de Mol was.

Pas na het eten konden we elkaar weer normaal aankijken. De hoofdmol (acteur van TexelseUitjes.nl) hadden we snel ontmaskerd, maar die was ook niet te missen en erg grappig. Leuk om op deze manier met je collega's bezig te zijn. Bedankt en wie weet tot het volgende uitje!

Drukkerij Emmen - Ontspannen Texel!

Ten eerste ontzettend bedankt, we hebben een geweldige dag gehad! Alle activiteiten waren goed op elkaar afgestemd, we hebben nergens hoeven haasten of wachten. Ecomare is erg leuk voor elke leeftijd.

De BBQ aan het einde van de dag was top, en de terugtocht bij de ondergaande zon maakt het echt helemaal af. Nogmaals dank!

Citco Ephesus BV - Uitwaaien op Texel!

Heel erg bedankt voor de fantastische middag! Een groot deel van het succes van de middag is te danken aan jullie buitengewone persoonlijke betrokkenheid, inzet en voorbereiding. Het weekend stond in het teken van afwisseling, om alle facetten van Texel te beleven.

We hebben heerlijk gegeten en een prachtige avond gehad in de koog. De dag op het strand met raften, paardrijden, powerkiten en het zeskamp was ontzettend leuk, we zijn lekker uitgewaaid. Texelseuitjes.nl, ontzettend bedankt voor dit leuke weekend! 

Woningstichting Palissade - Texel Totaal!

Geweldig was het! Alles was goed georganiseerd. Overal waar we werden verwacht, stond alles klaar, niks was teveel. Onze begeleidster was zeer behulpzaam en een leuke meid.

Het dinercaberet, de jutter, de fietsen, het restaurant op het vakantiepark, de huisjes en de garnalenkotter was allemaal een groot succes. Ook complimenten voor de busorganisatie. Altijd op tijd! Het weer maakte de dag echt af...

Zeeuwse vereniging van schapenhouders

De voorbereidingen verliepen voorspoedig wat ook bleek toen we op het eiland aankwamen. Alles was perfect geregeld, voor iedereen was het leuk van jong tot oud, ook mede namens de lieve gastvrouw. Ze heeft ons op een mooie manier met Texel laten kennis maken. 

Het waren onvergetelijke dagen. Van schaap tot bier, van moord tot juttersvertier.

Harbers Trucks - Texel compleet

Ongeveer 140 medewerk(st)ers beleefden na een gezamenlijke ochtend-activiteit in de middag hun eerder gekozen typisch Texelse middagactiviteiten: Juttersfestival, Garnalenvissen met een Texelse Kotter of een bezoek aan een Jutter en Bierbrouwer op Texel.

Aan het einde van de middag kwamen we op het strand bijeen waar we genoten van een barbecue op het strand! Het was echt fantastisch, het weer zat gelukkig ook mee! Groetjes, Linda

Nitta Corporation - Natuurlijk Texel!

We hadden een duidelijke voorkeur voor een bedrijfsuitje op Texel met het thema ‘Natuur’. We hebben als uitgangspunt het programma ‘Natuurlijk Texel’ genomen en TexelseUitjes heeft het naar onze wensen aangepast.

Met de tandem door de duinen, korren in de zee en daarna gezellig borrelen aan het strand. In één woord geweldig en een hele prettige samenwerking! Bedankt!