UitjesBureau.nl Vebon

Uitje Terschelling

Een Uitje op Terschelling voor groepen vanaf 15 personen boekt u natuurlijk bij WaddenUitjes. Letterlijk alles laat u achter zich zodra u op de boot stapt voor de overtocht naar het  mooie Waddeneiland Terschelling. Gegarandeerd een origineel Uitje met kwaliteit als basis.

Uitje op Terschelling: uw uitje bij ons in goede handen

Een personeelsuitje op Terschelling staat voor avontuur, ruimte, strand en vrijheid. Kenmerken die zeer belangrijk zijn voor een geslaagd WaddenUitje. Voor al uw vragen en/of opmerkingen  kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Zij zien uw telefoontje enthousiast tegemoet en zijn te bereiken via: 0562 - 44 91 48.

Bekijk onze Uitjes site en vindt een diversiteit aan personeelsuitjes en activiteiten op Terschelling. Natuurlijk zijn alle activiteiten te combineren. Zo kunt u samen met ons uw ideale Uitje op maat samenstellen. Onze professionele begeleiders, allen woonachtig op Terschelling, begeleiden u van begin tot eind.

Veel gestelde vragen uitje op de Wadden

1. Kunnen wij zelf uitjes bij elkaar zoeken waar we een dag van willen maken?
Dit is mogelijk. Als u aan geeft welke uitjes u wilt beleven, zorgen wij ervoor dat dit een geweldige dag wordt die u geheel zelf samen heeft gesteld.

2. Is het mogelijk een lunch en/of diner aan onze dag toe te voegen?
Ja, dat is mogelijk. U kunt ook eventueel een high tea, proeverij aan uw dag toevoegen!

3. Hoe ver van te voren moet ik een uitje reserveren?
Het prettigst voor beide partijen is als u dit drie weken van te voren doet. 

4. Wat is de BTW op de uitjes?
Dit kan per bedrijfsuitje verschillen. Het verschillend van 6 tot 21% BTW.

5. Hoe laat start onze dag?
U mag zelf bepalen hoelaat u wilt starten met de uitjes.

6. Op welke dagen kunnen de uitjes plaatsvinden?
Uw uitje kan iedere dag van het jaar plaatsvinden.

Voorbeelden van uitjes op de Wadden:

Tandemtocht en garnalenkotter
U vertrekt met de Texelse Eigen Stoomboot Onderneming naar Texel. U zult een tandem puzzeltocht gaan maken waarna er een heerlijke lunch op u te wachten staat. Hierna gaat het dan echt gebeuren, een tocht over de Waddenzee met een echte Texelse visser.

Recensie:
“Wat een heerlijke dag hebben wij op Texel beleeft. Op de tandem over het eiland gereden waarna we als echte vissers de zee in zijn gegaan. Ondanks dat het weer niet erg goed was hebben we hier geen last van gehad. Bedankt!”

Wellness Terschelling | Wellness on the Beach
In Harlingen stapt u aan boord waarna u naar Terschelling zult varen voor hét uitje. Lekker een kopje koffie nuttigen voordat het avontuur begint. Op een mooie locatie in de vrije natuur staan Yoga docenten al klaar. Hierna staat een lunch in het strandpaviljoen op u te wachten. Hierna is het tijd om te relaxen met een van onze lekkerste massages! Deze keuze is aan u..

Recensie:
“We zijn helemaal tot rust gekomen deze dag. Niets hoefde, alles mocht. Genieten van de omgeving en ondertussen lunchen en een massage krijgen. Wat wil je nog meer?!!”

Wellness at the beach

Wellness at the beach

Een heerlijke dag vol aandacht voor lijf en leden! De dag staat in het teken van yoga en heerlijke verwennerijen kortom een weldaad voor lichaam en geest.

Lees meer
Zeehonden spotten

Zeehonden spotten

De brede stranden en de prachtige natuur is waar Terschelling om bekend staat. Al dit moois gaat u ervaren tijdens uw dagje op Terschelling. U vaart via de zeehondenbank naar Terschelli...

Lees meer